Ting..Ting...

Tuesday, July 19, 2011

CERITERA *** 111 HARI***

Assalamualaikum,

Tajuk mcm cita wayang je kan ..oh no no no no ini kisah ana yang punya..bukan ahmad albab yang punya ...(dah start melalut nie )... Ape khabar u all girl semua.. 111 hari tempoh yang panjang fia rase untuk meninggalkan blog ini...but ia bukannya sebagai titik noktah apabila fia meninggalkan blog nie ...seperti dalam cerita  Ikan Sudah Timbul  fia akan kembali untuk mencoret kan macam-macam cerita sama ada suka dan duka...kalau rase boring cita fia pejam mata tukar chanel ya...hehehehe...


wif aini..mummy in the house..time dinner 1 years ago


Sinopsis dalam masa 3 bulan nie life fia penuh aktiviti . Permulaan bulan 4 fia ikut hubby untuk event family day di port dickson ..so fun sebab fia mmg suka pantai kan....kira second honeymoon pun ade. Selepas tu fia dah mula sibuk nak pindah. Alhamdulilah kuarters yang ditunggu selama ini telah pun  fia dapat, penatnya usah di cita nak tau fia dapat kuarters ape tunggu post  fia nanti ya !!!!. Bulan 6 musim org nak kahwin penuh dengan jemputan kawin dan fia pun sibuk jugak dengan business sewaan bekas hantaran..alhamdulilah rezeki kan. Mula dari kecil-kecik je di sakuraluscious.blogspot.com ),


Bulan 7 bulan yang paling sibuk sebab de floria di putrajaya (heheheh berjalan-jalan), family fia and hubby datang berjalan-jalan dan fia dapat berjumpa family jauh dari seberang laut (rupanya hubby ade sedara mara di sana ..senang nak g sana nie nanti heheheh) . Bila dah ade floria mestilah ade benda yang di beli kan..tiba-tiba hobby baru menjelma hehehe ... agak2 tangan fia nie boleh suburkan tanaman tak ????. and yang paling penat adalah fia kena joint KIK lagi tahun nie ayayai sakit otak tue...and penutup aktiviti  adalah joint family day office..mmg best..


So itu adalah sinopsisnya, nanti bila free fia akan story morry ya....love u all...

2 comments:

aTy _faRed~ said...

lamer sangat 'ikan' nyer tenggelam tu...:)

Cik Puan Fia said...

hai aty.. itulah lama akan...nak timbul pun liat sikit...aty sihat ke