Ting..Ting...

Thursday, April 1, 2010

My Dream Pelamin

I think title nie most important dlm wedding kan..ye lah org akan banyak pikir pasal pelamin coz kak situ lah tempat kita akan duduk dan bersanding sebagai raja sehari serta dilihat oleh semua orang..mesti kita ingin kan sesuatu kelainan pada pelamim..


To me sy sukakan stail garden n ada sweet2 pink but takut tak relate dgn my theme so perlu dipikirkan "ia mungkin perkara yang mustahil dilakukan tapi tak mustahil untuk dilakukan" . Dalam Majalah Ratu Sehari edisi ke berapa tak ingat lak..mmg banyak tema garden..n sy mmg sukakan warna pink so sweet n cute miut hehehe..Nie beberapa gambar pelamin yang hati duk berkenan tp tak pasti dapat ke tak tapi yang penting ia tak mustahil .. betul tak...


cantikan theme nie kan..klu wat kat padang boleh la...
 

so sweet decoration pelamin dari Dina Halim..credit utk Pn. Dina 



This pelamin very..very gorgeous...mmg sy suka sangat simple but luvly....
 

Wedding Que Haidar & Linda Jasmine..1 2 3 lompat he..he..he, ingat lak AF8 dia ngajar menari..cepat betul badan dia slim kan...



Side decoration..klu DIY sendiri jadi tak..kena pikitr nie.. bunga tu fresh flower..Ongkosnya!!!




Nie pelamin de nampak mcm dramatic sikit.... my frendz will use this theme...




Aku snap kat Pameran Pengantin 2010 ..tak ingat sape punya butik..




Pelamin di dewan..sesuai sangat..




Usah diperkenalkan lagi wedding plannernya..mmg cantik air tangan En. Arma Abd Rahman kita nie...    credit to him...






Biru Turqoise Theme
 
Bunga bulat2 tu comei je.. and  nice diletakkan kat tp2 decoration pelamin tu...


 
Majlis Persandingan Mawi & Ekin (Grey)






4 comments:

aCik GeE cHoMeY said...

cantik2 semua pelamin...:-)

fia said...

hai acik..tq to view my blog..semua pelamin tu cantik sangat kan..hati de berkenan gak nie..yang mana acik suka..

aCik GeE cHoMeY said...

no 2 by dina halim 2 pon lawa la...
sory ek...
yang awak tanya td sape...kak fauziah or kak faizah...
nie link dier...
http://ilikecard2.blogspot.com/

tengok la ek..:-)

fia said...

salam acik..haah yg no 2 to sweet sangat..acik dah berkenan ye..rase mcm fauziah..hehe tak ingat tp tq for that linl ya..