Ting..Ting...

Thursday, February 10, 2011

Hingga Hujung Nyawa***********Berbloger

Selamat Petang......

Apa khabar semua kawan-kawan alam maya ku....hope semua sihat...fia nak bercerita sikit nie..semasa fia jejalan kat blog kawan-kawan... tiba-tiba terlintas persoalan dalam fikiran ku yang telah ditutupi tudung merah jambu nie...


sampai bilakah fia akan berblog ????


adakah sampai beranak -pinak atau dah bercicit dan atau

TQ gOOGLE


.........Sehingga Hujung Nyawa........


sehingga bila fia dapat bagi komitmen pada blog nie...Agak-agak ade ke orang nak bace blog kita bila time tu umur kita dah 40 tahun...Mayby kawan-kawan blogger yang seiring sezaman kut yang akan bace blog nie...



Setiap orang buat blog dengan sesuatu tujuan seperti nak cerita pasal hobby, personal life, and business..like fia buat blog sb nak sharing pasal persiapan wedding je mula-mula..



tup..tu



lepas kawin rase nak berblog lagi walau komitmen dah kurang sikit...sb fia tgk blogger seperti Cik Xora, Mrs. Yanie, Mrs Ash dan Mrs. Faeza masih lagi berblogger dan ade yang sudah pregnent and dapat baby..masih continue cerita kisah baby and life..so fia rase ia tak kan terhenti begitu sahaja kan..teruskan usaha ya kawan..mcm pepatah mengatakan :



ShAriNG iS cARInG




APa jua tujuan kita berblog dan sehinga bila akan berblog hanya masa dan keadaan yang mengetahuinya..jadi pada kawan-kawan fia di alam maya teruskan berblog sehingga sampai satu detik yang anda sendiri tentukan.



4 comments:

K.I.N.A said...

fia, kina pun nak teruskan berblog smpi tua..insyaAllah..;)..

Cik Puan Fia said...

hai cik kina, wah semangat tu..insyaallah..fia tgk kina rajin update blog...fia skrg jadi comment reader je..sibuk sikit..

Xora said...

Fia, mmg lepas kahwin nak update blog payah sikit. kadang2 takde mood, kdng2 takde idea, kdng2 tak cukup masa, kdng2 takde internet akses bila kat rumah mentua. eheheh.. tapi menulis ttp diteruskan, cuma beza kerap atau tak aje :)

Cik Puan Fia said...

Cik Xora : Betul tu..bila dah kawin de je halangan dan aktiviti harian y kena buat...tapi fia mmg suka bace blog xora...keep it up