Ting..Ting...

Wednesday, March 31, 2010

Guest Book

Semalam jalan-jalan kat Alamanda Putrajaya ..saja cuci mata n makan2 dengan member office...singgah MPH Book Store nak nengok majalah2 baru and suddenlly teringat kat guest book yang di ceritakan oleh  Mis Faeza yang dibeli kat MPH Midvelly..so sy try cari..ku pusing kiri, ku pising kanan takde pun..mane ye...pandang atas ..oh itu dia carta teratas book paling laris!!!! ye ke...sy pun terus ambik dengan hati yang kembang semangkuk hehehe...


nice colour tapi rase nak deco2 cikit...



Pastu sy round kat bahagian buku agama n terjumpa lah buku nie...Keanggunan Sejati Aisyah..wah alangkah bagus kalau boleh ikut jejak beliau.. terus mata tertarik pada buku nie, terus bace sinopsis dia ,bagus buku nie cerita ttg keperibadian,kepandaiannya dalam menguruskan kelurga dan kehidupan..Dalam buku tue ade katakan yang bahawa Saidatina Aisyah adalah isteri paling disayangi oleh Nabi Muhammad S.A.W.

 
nie komen dari wardina safiyah, fiza dan Ina Naim..


Apa lagi borong lah kedua2 buku nie...sukanya dalam hati dapat beli buku2 nie la..la..la



5 comments:

fia said...
This comment has been removed by the author.
.:Mrs. Engineer:. said...

how much eh guestbook tu?

fia said...

hai mis engineer..guestbook nie RM 30

soraya said...

cntik buku tu tp lg cantik tambah riben pink huhuhued

-cHenta- said...

guest book kita sama!!! tapi i dah diy.... =)

tapi i beli mahal skit.. T__T