Ting..Ting...

Monday, March 8, 2010

Nak Bagi Ape Ye....


Bila dah free mcm nie baru aku terpikir nak bagi gift ape utk tetamu..fikirkan pasal gift leh wat pusing kepala. Aku nak gift yang bajet murah tp nampak mahal..kikiki ade ke agak2 nya..bukan ape aku nak save bajet lah....duit poket sendiri..skrg trend paper beg ..tp aku plan nak guna box but tak jumpa yang murah2..if sp yg tau leh lah beritahu sy ye....My Mum nak bg bunga telor utk semua tetamu, MyUcuk kate letak coklet like Berl'y coz kilang tu dekat dgn tempat aku..so aku dlm dilema nie..

Hari tu mase aku jalan2 kat Small Garden at Kuantan aku ternampak gift bentuk sangkar burung nampak cantik n sweet tp masalhnya dia takde tangkai & if nak letak telor n coklat kena ikat so aku tangguhkan utk membelinya sb aku tgh pikir releven menggunakan sarang tu..Tulah masalah aku kuat sgt berfikir..so aku deside jalan2 cuci mate dulu n coz mase ade lagi...Aku  plan taknak bg dlm 1 paperbeg mcm2 benda ade yang aku rase mcm membazir je........tp tu hak masing2 lah , pandgn org nie subjektif dan tak tercapai akalmu klu nak pikir pandangn org...

Aku ade search gak kat internet like http://mykotak2u.blogspot.com/ 4 mencari kotak y sesuai utk jadi gift...selain tu aku de tgk blog http://inanicraft.blogspot.com/ blog nie banyak gift n cantik2 aku kdg2 ralik (loghat trgganu) tgk, ade yang berkenan..hum dlm perhatian gak...Kat bawah nie ade lah gift yang dlm pemikiran aku..yang mane satu nak pilih ye...




Cantik sgt glass nie..leh simpan lame




Box nie tak tau nie buat sendiri or beli siap..???




Cute gak bekas potpuri nie...




Exclusive Box inanicraft

1 comment:

fia said...

bg tikar sarawak ok gak kan..n hias dengan bunga