Ting..Ting...

Thursday, December 16, 2010

Disini Ku Kembali....

Assalamaualaikum semua...


Che wah ...tajuk post tak menahan..penuh puitis hehehe....
Alhamdulilah segala yang dirancang dan diimpikan telah selesai..

Ku bersyukur kepada Allah kerana rahmat-MU..



 Pejam celik dah 2 bulan saya berkahwin dengan My Ucuk...Rase mcm sekejap je..pelbagai perkara baru yang sy jumpa tau..mula2 terkejut jugak dengan suasana baru ye lah selalunya kita seorang sekarang dah berdua...tapi kemanisan perkahwinan yang menyerikan lagi alam rumahtangga kami....




Banyak fia nak share pada u all semua ...ape yang fia lakukan untuk dunia baru ini...Insyallah fia akan update lagi..and to all pengantin yang seiringan melangsungkan perkahwinan fia ucapkan tahniah ya...semoga u all bahagia sehingga akhir hayat...sekarang baru nak mengodek2 blog kawan2 yang lain...fuh mesti dah banyak post mereka..kena membace dengan penuh khusyuk nie hehehehe....Insyallah fia akan upload pic lepas dapat copy dari fotographer ya...

11 comments:

Reen Tart Nenas said...

suka baju! sbb warna kite sama :)

fia said...

yq reen...sy pun sgt suke baju tu...

jihan musfirah musa said...

selamat pengantin baru...kalo tak terlambat..;p
semoga bahagia menempuh hari yang mendatang sebagai isteri yer..;p

fia said...

tq jihan...

mizz sue said...

hai..dah lame x dgr ceritakan..nnti kite jumpe ok..bile senang

Mrs Shareeda said...

waiting 4 more wedding picha..
upload cepat2 yer...
;p

fia said...

shareeda : insyallah sy akan upload ya...

iedayah said...

fia...u owe us picas..upload picas byk2 tau dear....btw,u cntik in silver outfit..=)

fia said...

iedayah : tq dear..insyallah fia upload ..tak balik kampung lagi ambik gambar hehehe

anaztasias aira said...

fiaaaaa..... cantik.. fia ambik butik mana ek dkt kuantan? saya blur la skrg. u can sent to my email anzcis@yahoo.com tengs =)

fia said...

anaz : fia ambik dekat muadzam...sb suke design dia ..ok nt fia email ya detail...be cool jgn susah hati...