Ting..Ting...

Wednesday, December 29, 2010

TQ Tag

Selamat Pagi Semua....


Dah sarapan ?????, fia breakfest dengan MyUcuk hari nie kat taman warisan makan nasi lemak ayam..mmg sedap tau..panaz..panaz dari kuali ..,,susah nak makan pagi dgn MyUcuk sb selalu sibuk je pagi...fia mmg tak masak pagi just buat air je..fia  masak petang lepas balik kerja...kdg-kdg rase penat sb balik kerja cabut tudung...terus sibuk ke dapur..tapi bIla husband kita makan rase mcm WAH..WAH..WAH..air tangan isteri lain tau...Ok berbalik tajuk post hari nie...


aBOUT tAG


Mula-mula fia nak buat sendiri tau..rajin lah mencari design itu ini...last-last order jugak sb mase tak cukup dan time nak dekat wedding fia sibuk dengan KIK. Mulalah tercari - cari person yang boleh order...aktiviti mengodek blog bermula dalam beberapa jam je fia dah jumpa person yang boleh selesai kan masalah hehehehe .....

Nama dia kak durra nie blog dia http://artchetak.blogspot.com/. First fia email  and sambung dengan YM  pulak..she very kind tau..fia kate lah design fia nak takde dlm blog dia, and dia kate boleh buat mcm fia nak..so fia bagi view and cOntoh dlm beberapa jam dia dah bagi contoh tag ..and fia banyak jugak ubah2 tau tapi kak durra rajin sangat menukar-nukar design sampai fia suka....


Tag yang fia pilih ikut tema wedding purple + grey....and ade kerawang-kerawang sikit..mcm yang kat bawah nie...
cOMELKAn... Fia Suke..
(pink tue kena ade, warna fia suke heheh)


After agree dengan design fia pun buat payment terus , fia order 1000 pcs  sebab gift pun 1000 kan...Kak durra dia buat dengan cepat dan yang paling Awesome ialah kak durra hantar by hand kat office fia sb takut tak sempat fia dapat coz fia dah nak bercuti kawin mase tu...


Tq so much kak durra ..lain kali klu ade event lagi fia akan order ya...to all bride yang tercari2 tag tq boleh lah jenguk kat blog dia ya..(INI BUKAN IKLAN BERBAYAR YE !!!!) ikhlas dari hati fia untuk sharing to u all...


fia letak tag tq kat gift nie and paper bag sb dapat lebih...



3 comments:

aDieyZa said...

cantik TQ tag tu.. zana x kreatif nak design.. buat guna microsoft word jer.. hehehe..

mizz sue said...

TAQ TU SGT CANTIK..
lepas ni su pulak..nak wat persiapan

fia said...

adieyza : sy sgt suke..tq ya sb suje jugak...ala asal eyza suka semua jadi cantik

mizz sue : gud luck sue...