Ting..Ting...

Thursday, December 30, 2010

We are Champion....

Klu u aLL tgk tajuk post mesti dah tau entry ape fia nak cita kan....
Alhamdulilah semalam skuad bola sepak negara telah berjaya menjadi
 JUARA PIALA SUZUKI AFF
dengan Agreget  4 - 2... di Stadium Gelora Bung Karno wah bangga tu..walau fia bukan lah minat bola sangat..tapi oleh kerana 1st time kita masuk final kan...semangat lebih sikit...hehehe




Fia tgk pun sb MyUcuk yang ajak tgk..hum layan lah..tibe-tibe time nak dekat goal fia lak yang excited sambil bertempik "MyUcuk pulak yang pelik tgk fia over kikikiki". Tapi fia tabik Spring la toing..toing... sb memmang tere skuad kita main tau..aksi mereka mmg tangkas dan cantik sangat pergerakan. Kini kita bergelar
 ‘Raja Asia Tenggara’
kiranya kita pecah rekodlah sepanjang 14 tahun kejohanan ini diadakan.... 


Tapi sebelum pertandingan mcm2 cerita fia dengar pasal peminat fanatik skuad Indonesia, ade yang pakai baju pancaran leser lah..konon nak bagi skuad Malaysia tergangu..tak dok makne nya...awek kat Malaysia lagi cantik dan Original lagi tau...Ade pulak cita mase skuad kita berlatih kena ganggu , itu belum lagi yang main siko ape ingat buah koko kekeke


Ish..ish.. mase diorg datang Malaysia..aman je kan..mana ade kita kacau....Mayby mereka rase tergugat kut. Yang paling best fia dengar pemain kita kena naik kereta yang ala-ala perisai..adoi mcm dlm peperangan lah pulak...Apa-apa pun fia memang bangga dengan mereka lagi-lagi dengan Khairul Fahmi Che Mat yang amat tangkas menahan serangan gol. Oh untuk pengetahuan semua Buah Hati Khairul Fahmi nie ade blog tau...sweet blog dia jom jenguk...http://jejariruncing.blogspot.com/.Jom kita layan pic di bawah :








Julia Parez yang dikatakan nak pakaian dalam
 sebagai leser...Publisiti murahan....



Barisan Harimau Malaya










Memang tere didik pemain bola kita....
fia suka gak rajagopal nie sebab dia COOL.... 


3 comments:

mizz sue said...

tahniah malaysia!!!

Xora said...

serius, julia perez tu terencat ke apa? adakah dia igt player kita ada masa nak tgh dia?

fia said...

mizz sue :yeyeyye
xora:hai xora..memang dah tak betul tu..saje nak famous kan diri lah tu..anyway sy tak leh buka blog awak lah..kenapa ya