Ting..Ting...

Wednesday, June 2, 2010

Grey Theme....

Salam semua B2B....

Acctually this post nak mintak pendapat u all...about theme. my plan nak buat grey & black utk baju pengantin..but all around me tak berapa bekenan katanya malap warna n tak naik seri..hu..hu.. sedih gak sebenarnya..but mayby they right.. sy tak g jumpa lagi mak andam mayby 2 minggu lagi baru balik kampung..mesti u all rase lambatnya preparation untuk baju pengantin kan..nie semua kerana perkara2 lain like work n duk jauh dari family y membantutkan my wedding preparation..but lagi 4 bulan nie mmg kena aktif sangat...

saya de jumpa satu blog umpunya diri bernama mis liyana cantik orgnya dia jadi pengapit pada kawan dia n guest what dia pakai warna grey..so i nak share dengan u all semua.nt bg pendapat ya...


manisnya pengantin nie...


itulah yana yang jadi pengapit..rase dia pun tak lama lagi nak kawin...

hantaran mereka

hitam & putih


simple but nice

ha u all dah tgk kan so ape pendapat dengan warna grey nie...nice tak..lupa nak story cikit my colour skin..sy kulit putih kuning n MyUcuk pior kulit malaysia hehehe.. so selain warna grey warna ape yang menarik n tak tengelam kan kami bersua huhu..hope u all dapat tolong...


6 comments:

aCik GeE cHoMeY said...

liyana kan..pengantin 2 ika aziz..kenal dalam blog gak...mmg cntik wane grey...suka gak la..:-)

kay kamal said...

ill b wearing silvery-gray myself.hehe

fia said...
This comment has been removed by the author.
fia said...

gee : haah liyana nama dia..nice blog dia..kebetulan dia kwn dia pakai bj grey wedding...gee rase cantik ya warna grey..

kay : u pun pakai grey ya..great..klu org kulit hitam manis ok tak grey...

~ thalhazlin ~ said...

dear, hum susah jugak kan kalau family cam tak suka. apa kata u match kan dengan silver + red. cantik tau! ataupun my friend buat warna grey + pink. meletop you. hee

fia said...

hai hazlin..love ur blog..haah mayby grey + soft purple...what u think