Ting..Ting...

Thursday, June 10, 2010

Lagi Kisah My Theme....

Pejam celik hari nie dah khamis..hari terakhir bekerja pada minggu nie.. minggu nie banyak jemputam kawin dari utara hingga la ke timur..tapi sy hanya boleh g area kl je..coz semua jauh2 kan...rugi pun ade rase sb tak dapat hadiri wedding kawan2...pd semua kawan2 ku Selamat Pengantin Baru dan semoga berbahagia selamanya...Amin...

Insyallah saya akak tetap dgn pendirian saya nak grey theme untuk masa persandingan.. so nie ade beberapa grey theme saya rase boleh di jadikan idea 4 my wedding...tunggu kemunculannya.. terus semangat..alhamdulilah....




grey + yellow...


kasut dia tu cantik sangat....


bridemaid


grey + soft pink


warna yang sesuai gak untuk wedding ....
siapa y nak kelainan boleh lah guna warna nie...



grey + red...look exclusive

suka bunga tangan dia kembang semangkuk hahahha...


sweet bride maid..but mayby sy tak akan gunakan warna grey gak
 sb nanti jadi mcm kumpulan nasyid lak hahahah....


2 comments:

kay kamal said...

im using grey and soft pink

fia said...

oh i see ..ala - ala sama lah kan kita punya theme