Ting..Ting...

Friday, June 18, 2010

Let Go tO jOHOR " zAM -zAm AlakazM "

Sabtu lepas sy telah berlepas ke Johor menaiki Kancil berenjim terbo berkaki 4 ( leh teka tak hihihi)  ke majlis kawin housemate saya, Kak Jaja namanya...seronok rasenya dapat berjalan ke negeri orang...before saya pernah ke johor untuk berkursus di Pontian Kecil banyak buah nenas dijual time tu...





Sampai di rumah pengantin pukul 2.30 sb pergi cari hadiah dulu..cuaca hari tu sangat panas naik berpeluh saya..cair mekap ehhehe....sampai2 kak jaja dah bersanding ..kak jaja pakai persalinan berwarna putih mmg dia suka warna putih dari dulu lagi..so akhirnya dapat jugak pakai di hari istimewa nya...

sempat jugak saya menepung tawar kak jaja...tp tak banyak picture yang dpt ambik coz tibe2 saya parkinson bila ambik gambar adoi...


Nie bunga pahar yang dibuat dari stokon n you all nak tahu telor yang dibagi
adalah telor masin..tak taulah adat atau suka-suka buat kelainan kut...



pelamin 3 panel.....



set cadar nie n deco bilik kak jaja buat sendiri..ignore plastik beg atas katil tu
saya punya keje lah...lupa nak letak tepi hihihi...



potong kek..coz sy kurang ketinggian inil je lah yang mampu di snap kan...



gift from bride....



nie melarang dengan bunga telor stokin...love it....

 
menu makanan adalah nasi minyak..nampak sedap sangat ...dan terbukti mmg sedap nasi tu tapi tak sempat nak snap coz lapar sangat hahaha.. time balik mak kak jaja beri ole2 (nasi minyak) untuk kami bawa pulang yum..yum...

2 comments:

@ty_farEd said...

bunge telor stokin tu sangat besar u pegang.. memang besar kew..?? n sangat cantik jugak..!!

fia said...

aty tak la besar sangat..kelopak bunga dia buat kembang tu y nampak besar kot....