Ting..Ting...

Friday, June 18, 2010

Majlis Perkahwinan Di Bukit Jalil

Salam nie nak sharing picture perkahwinan yang saya attend dengan kak sabariah (my x housemate) ahad lepas..banyak betul majlis kawin bulan Jun nie..biasalah musim cuti sekolah kan...nie kawan dia satu kelas kat UITM shah alam.Meh la girlz layan picture majlis mereka...


comel sangat bridemaid nie..baju sama tu..mana nak cari baju mcm tu tapi murah hahah..
bajet itu penting...siap ade bunga tangan lagi...


 
tada...nie lah pengantinnya..tema purple + grey.. but kontemporari  stail..


 
suka payung tu..mcm majlis dirajakan...



acctually saya suka tengok pengapit sangat cantik n sweet....



kak sabariah dan ibu tercintanya....



gift dari pengantin..mineral water dengan tag nama mereka dan bunga telor..so simple kan..
saya nie duk lah pikir nak bagi ape kat tetamu datang nanti ...tapi sy de jumpa gak
beberapa kenduri yang saya pergi mereka bagi bunga telor sahaja bagi doorgift jimatkan..



nie kat depan teratak persandingan..carpet merah u all...



first enter tgk banner diorg dulu...



bunga pahar cantik kan...



renjis - renjis di pilis..ditepungi la tawar..
hai beras kunyit ditabur la..la..la.la



muka kepenatan dan kekeyangan...



4 comments:

aCik GeE cHoMeY said...

lawa la kan...bunner dier lain2 dr yg lain...suka plak tengok..:-)

fia said...

salam haah gee. ada lagi besar saiz dia..jeng..jeng

mizz sue said...

rase mcm kenal la...polisas kan

fia said...

mis sue..hai kenal ke ..satu polisas ye..tahun berapa ya..