Ting..Ting...

Thursday, July 1, 2010

1st Award terharu hehehe...



Salam semua..nie nak story about my 1st award yang diberi oleh...cik alawiya..tq so much ya suka bangat dong (alamak sleng indon )..tau2 je ya i like pink kan...cita pasal pink nie..sy mmg sukakan warna pink dari dulu lagi coz warna nie nampak sweet sangat walau ade propaganda mengatakan org yang suka warna pink too manja2 n keanakan..sy tak kisah hehehe...


1. Link kepada orang yang bagi award ni

2. Nyatakan sebab musabab anda minat kaler PINK :
pink >>>>>>>>>>>>kelembutan
pink>>>>>>>>>>>kecomelan
pink>>>>>>>>>>keceriaan
pink>>>>>>>>ketenangan


3. Sejak bila suka kaler PINK :
Rasernyer sejak zaman remaja, lagi2 time masa belajar kat poli...
kebanyakan barang pink sampai adik pun pening coz dia suka biru kikiki.

4. Nyatakan 5 barang yang anda paling sayang yang kaler nya PINK :
1. t-shirt tom girl
2. handbeg
3.keychain handphone
4.kasut vincci 3 inci (sayang sangat beli tahun 2005 lama kan...)
5.baju kurung 3 tone pink wing..wing

 
5. Snap gambar anda dengan salah satu barang kaler PINK :
ala tak de snap pun pic baju pink yang nie kira ok la ya...




6. Tag 5 kawan anda yang minat kaler PINK :
(fia tak tau la diorang nie suka pink ke tak heheh)











8 comments:

kay kamal said...

wah~ tengkiu.mlm kang i wat entry ni. now nk kne lari ke spital.hehe

.:Mrs. Engineer:. said...

tq for the award... :)

@ty_farEd said...

i suker pink sangat..!!!

fia said...

kay : sape yang sakit nak ke hospital
mrs engineer : same2
aty : same lah kita suka pink

.:ANN512:. said...

hye dear :)

guess what? ann SGT suka PINK..how do u know?! u shud see my room,car,accessories etc..u name it..sume PINK. hahaha.

thanks dear. will post about it soon. i'll link ya.

and thanks too for..'loving couple'..haha.ye ke loving couple? kena bagi tau ash ni dengan harapan hari2 dia akan sayang i. haha. :)

fia said...

hai ann, wah mmg suka pink sangat nie ...pinky girl ya.."loving couple" coz sy tgk so sweet u dgn ash...moga cepat naik pelamin ya...

kay kamal said...

sorry now i just got the time..

saye la keje hospital awak..adei~kan im a doktor PELATIH

fia said...

kay kamal : oh i see cik doctor lay ya hehehe..klu fia sakit leh jumpa kay ya hehehe