Ting..Ting...

Friday, July 16, 2010

OMG.. Awesome Wedding...Wing Wing...

Selamat petang semua...tadi saya terima email dari MyUcuk about satu majlis wedding yang 
 grend gila..gila ...memang meletup la.saya kurang pasti siapa pengantinnya cuma My Ucuk say that is wedding of Nur Nadiah SM Nasimuddin & Hamzah Alang Azman Shah (Nadia – anak arwah Nasimuddin NAZA) & (Hamzah – Anak Azman Shah, owner of holiday villa hotel chains) fuyoo... anak orang kenamaan tu...bertuah sungguh kan....Majlis perkahwinan bagaikan berada di kayangan.. 


Besarnya pelamin dia..macam stail Umi Aida pun ade...
sape suka pelamin nie angkat tangan !!!!!


Comelnya kek dia ..bentuk mcm candle gergasi kan...


Inilah pasangan mempelai..sama cantik sama padan..tahniah ya..
:::::baju pengantin perempuan cantik lah:::::







u look at me,,,, make me shy hehehe.


centerpiece dia macam de motif flora dan dramatik


Ho..ho ada okestra...


cantiknya pic nie ,,ketak kan depan pintu masak akan
buat semua jemputan berbicara tentang mereka




cuba teka instraction untuk ape nie..


tada..video geust book tu...tercanggih di abad ini....


laluan tetamu..sukenya...siapa la wedding planner diaorang nie ya...


ala-ala fantasi meja makan pengantin



7 comments:

ZARA said...

my 3rd reading on this wedding... hihi... but urs has more pictures of the bride's dress... i loike!!!

fia said...

hai zara, oh ye ke...best kan wedding dia acctually saya pun tak tau hehehe..My Ucuk cita baru tau..mata tak berkelip tgk wedding nie..huhuhu...

PurPLe LaDy AiFA said...

oh my god! giler meriah...tp deco mcm oversized la plak...

pelamin cantik, meja makan beradap cantek, guestbook yang mmg canggih, baju tu pon cantik, mcm dr cosry je..

kay kamal said...

jelesnye..duit ada sume jalan

Sha said...

waa canteknyee i like

Anonymous said...

haha
ank naza kwin..
kt convention center ..
bpe juta rggt ntah r ..
x igt ,,
under pak abu time tuh ,,
parah uu nk setup n clearkn event tuh
plmin kace la kte kn ,,
huhu

fia said...

purple lady : mmg meriah majlis dia kan...
kay : its all about money but yang penting kegembiraan di hari bahagia...
sha : hai sha...u like i double like kikiki...
Anym : wah nampaknya awak byk tau pasal wedding nie ya...