Ting..Ting...

Monday, July 5, 2010

Candy 4 Kids


Hari nie rase tak sihat je coz baru balik dari reunion ex-classmate polisas, pejam celik dah 4 tahun tamat belajar di polisas...mmg best reunion....Lagi2 nie 1st time buatkan...but today tak mau cita pasal reunion lagi nak cita pasal candy untuk tetamu comei ....


comeinya tempat letak candy nie...


tetamu comei tak boleh dilupakan jugak coz mereka nie penyeri majlis dengan telatah mereka sudah cukup buat org gelak dan memeriahkan suasana majlis kahwin.. so for kids sy plan nak bagi lolipop yang kiut..so mase balik kampung 2 minggu lepas dah jumpa kedai borong y jual gula2 like i want so apa lagi rembat lah ...mcm2 size n design ade but i choose yang de star,love n half moon comei sangat ...nie nak meleleh tgk candy nie...sabar...sabar...


nie la candy y saya beli...yum..yum..


lolipop nie saya akan mintak adik2 sepupu yang uruskan untuk bagi pada kanak2 nanti..decoration pun sweet just letak reben 2 tone dah naik seri but saya tak buat lagi coz tak sempat ..so kena balik semula n menghadap candy2 tu semua..chayok..chayok...


biskut lolipop..sape2 yang pandai wat biskut leh la wat idea nie..



nie nice decoration dia..


2 comments:

shiomi said...

salam fia..
suke la lollipop 2..comey..
kbtulan kte pn mmg plan nk bg kids lollipop..
u borong ktne ek?

fia said...

salam shiomi...sy beli kat kuantan ..nama kedai cowboy kat situ banyak barang runcit yang di jual borong....my plan letak reben n manik jurai sikit untu deco...