Ting..Ting...

Monday, July 12, 2010

YuHuu dApat 2nd Award....


Alahai cik yanie eh silap pn. yanie tq ya coz tag me for this award..saya nie baru setahun jagung je banyak lagi nak explore..anyway tq so much..muah..muah



1.anda mesti beri pujian kpd pemberi award ni....sape???


yang bg award nie pengantin baru ..empunya diri bernama pn yanie..tq ... :-) click sini


2.sila beri kpd 10 blogger lain....
niat hati nak bagi semua kat follower saya..ala yang mana tak tersenarai pun leh ambil..anda semua dialukan....


1. @ty - seperti coklat
2. asnacute
3. cik siti alawiyah
4. misiaiemmalya
5. shidat
6. hana - blissnlunacylovers
7. suhaidasupalio
8. jarjar - hold-kiss-love
9. shA - sweetredsmooch
10. JihAN - jihanmusfirah


3.anda mesti bagitau 10 blogger ni...

bisa diatur dong.....



4.bagaimana anda boleh di gelar blog yg best n great....

hum ..mcm mana ya...blog nie pun baru je lahir tak sampai setahun lagi so susah sikit nak komen about nie..but saya akan cuba upgradekan this blog and will story mory more about my life walau kesibukan melanda diri ku..hehehehe

6 comments:

mizz sue said...

time kasih dear...

fia said...

same2 sue..rase mcm dah kenal nie..cuba refresh...

hana yoriee said...

thanks for the award fia..

fia said...

most welcome dear...

cik rose said...

thanks fia..=)

fia said...

rose : same2 dear