Ting..Ting...

Monday, September 27, 2010

Cupcake Hantaran


Selalunya dalam hantaran mesti kena ade manisan tidak kira kek atau kuih...Ia sebagai simbolok kemanisan di dalam perkahwinan ..itu org tua-tua kata lah...untuk hantaran fia plan nak bagi cupcake sb ia lebih mudah dan senang nak deco-deco...


Di kuantan kalau nak tempah di kedai susah sikit sb tak banyak kedai yang boleh buat..dan perhantaran tak buat..fia nak ade perhantran so tak susah kita nak pergi ambik.. Time  godik-godik google  jumpa beberapa vendor cupcake di kuantan dan fia dah berkenan dekat 1 blog yang dimiliki oleh cik syafa,


fia call terus untuk pertanyaan dan cik syafa melayan dengan ramah buat i tetambat hati nak order..betul org kate "communication skill " penting...



nie cupcake yang fia dah order..jumaat nie sampai la kat umah ....



Fia order sekali dengan delivery lagi..yipi suke..suke.. tq ya cik syafa....
nice meet u....pada bride di kuantan boleh lah jenguk-jenguk....

4 comments:

syafa said...

Salam, fia..
terima kasih sudi membuat tempahan dengan syafacupcakes @ kuantancupcakes..

Tahniah fia, tak lama lagi akan menjadi suri di hati bakal suami.. Nantikan cupcakes sfa nanti yer..

Hana said...

Ye ke Fia.. hehe.. mine nanti cam takde je yg manis2.. :D sbb dh manis2 mase tunang. tu la.. dlu2 org wat hantaran smue de makne kan.. kite yg mude2 ni banyak tak tau..hehe

fia said...

syafa : same2 nt jemput datang kenduri saya ya..

hana : haah dulu diorg bagi manisan skrg je dh mcm2 benda lain yang bagi...tapi itu semua bergantung pada niat dan hati...

iedayah said...

owowoow..ini bikin i lapar ni fia..agagagga