Ting..Ting...

Tuesday, September 28, 2010

My Simple Guest Book

Nie tengah tunggu bakal suami datang ambik keja..ingat post   " 3 hARI lAGI "
last post tapi ade mase terluang nie update lagi lah blog ya...


Fia nak kongsikan guest book yang fia diy sendiri.. sebenarnya takde idea dan mase suntuk kan.. lagi pun buku dah mmg cantik colour dia...bahan-bahan yang fia gunakan semua yang mudah cari..fia gunakan reben besar (purple) , reben kecil (putih) dan kerongsang...
mudahkan barang -barang dia....so ini  hasilnya hehehe...
.tak lah berapa comei but its nice to mee








11 comments:

Hana said...

chanteqnya guestbook silver.. tak jumpe lagi yg bekenan di hati.. tp sy punye depan mesti plain je sbb en abg tu tak mau hias2.. :(

ms syaz said...

its soo cute n chantek larr.. :) i loike it!

mizz sue said...

fia..mane nak beli guest book tu yer?

nYomeL said...

a simple and sweet guest book~!! :)

@ty_farEd said...

cantik lar fia..!!

iedayah said...

nice dear..keep it up..rajin2 diy lg dear..blh share2 ..hihi

sharifuddin N shakina said...

cantik la fia..nice2..thumbs up..

mizz sue said...

selamat pengantin baru fia

anaztasias einz said...

cantiknya guest book fia... ralat sbb dah lama x kembali ke blog atmposphere, dah termiss fia wed :(

anyway selamat pengantin baru ek. Moga kekal ke akhir hayat.

hi dear, saya dah xguna link nora aira tu dah ek. ada masa nanti exchange with this link dear. tengs.

http://norapurplebridez.blogspot.com/

(formely known nora aira)

fia said...

assalamualaikum semua....
tq for comment..fia baru kesempatan nak reply comment...

hana : guestbook just deco sikit je dah comei..

ms syaz : i pun suka..lg2 lepas bace komen kawan2

mizz sue : hai dear fia beli kat MPH Alamanda

nyomel : simple but nice...

aty : tq ya dear

iedayah : fia diy ikut feel hehehe....

to all frendz tq 4 wish ya...sharing is caring...

fia said...

nora : dah tukar blog ya...ok nanti i link u ya...