Ting..Ting...

Wednesday, September 8, 2010

Signboard Wedding

Dihujung bulan ramadhan nie semua mood nak raya je kan..
kat ofc nie dah sunyi sangat ramai dah balik bercuti tinggal orang KL dan yang kampung dekat-dekat je...
fia pun dah get ready nak balik kuantan dah petang nie......

alamak !!!!

barang tak kemas lagi.....fia dah 3 hari demam...demam petang sampai ke malam sampai
 tido kena selimut + toto dasyat kan...sampai budak ofc kata demam org nak kawin..
suke betul mengusik tau..yang kelakarnya..
tukang usik tu pun nak kawin gak lepas raya nie...hehehe


Tadi ms tgh tengok picture kat google baru teringat yang penunjuk arah belum buat,  apa lagi main deko-deko lah hahaha...so ini lah hasilnya ..kira ok lah last minutes punya keje kan..nanti balik kuantan just print je..cari kayu untuk cucuk dan letak bungga mangga ..dah comey kan hehehe






sila pusing ke kiri ya tetamu




sila pusing ke kanan ya tetamu



jalan terus ya tetamu


6 comments:

ms syaz said...

so swweett.. :))

fia said...

ms syaz : idea yang tak disangka hehehe

Suchi Que said...

comel sgt..minta izin nk guna signboard nie boleh?? n will edit bhgan nama n tarikh...

Cik Puan Fia said...

susci : boleh ..sy tak kisah....i link u too

Fariha said...

hye..cute sign board..nak minta izin nak guna signboard ni boleh? ^_^ i'll you kat my blog yer!

Cik Puan Fia said...

hai fariha nice meet u..di silakan guna signboard tu, fia tak kisah,,sharing2