Ting..Ting...

Friday, September 3, 2010

Officially Kad Kawin Cik Fia & MyUcuk Siap.

Salam Jumaat to all blogger semua

Diharapkan pada hari-hari terakhir nie kita same2 mendapat keberkatan ramadhan..actually fia frust sikit sebab tak dapat pergi solat tarawih sebab lampu merah ..huhuhu...Tapi takpalah sebab perkara tak dapat dielakkan betul ta..  (pujuk diri nie tau)

Fia nak cita pasal kad tawin (malu-malu kucing lak) balik dari kampung selasa lepas ..dapat call dari LH Creative yang beritahu kad kawin dah siap..kebetulan dah otw balik terus singgah la...Sukenya !!!!! kad kawin fia ambik masa dalam  2 minggu  je order kad kawin..sanggat effectif  service dia (nie puji-puji tak dapat komisen ke hahaha) So arrive terus jumpa gurl yang entertain kami hari tu...

Kami tunggu 15 minit sebab kad kawin ade kat kilang dia...so yang dinanti telah tiba...wah suke-suke sebab warna kesukaan fia katakan...kami pilih design yang sama bagi majlis belah pia dan sambut menantu cuma colour sahaja yang berbeza (tapi fia suka jugak warna belah MyUcuk hijau pucuk pisang tapi tak sempat nak snap..next time ya )


inilah dia card wedding fia (mesti kawan2 tak suka sebab tak nampak kan.) nanti fia upload yang betul-betul ya..fia nak siapkan kad nie baru upload ya girl-girl jgn mare....



nie bunder yang diorang ikat ...satu bundle ade 100 keping dan ade extra tau sebanyak 35 keping untuk fia dan MyUcuk baik hatinya mereka...muah..muah..sayang lah...



Nama kedua-dua mempelai telah ternoktah di kad undangan
hanya meniti hari je...





nie isi di dalamnya..fia pilih yang 2 slide senang orang nak tgk kan...fia plan nak letak reben nampak kiut sikit kan...fia tgh pikir nak bagi kad kawin kat orang berapa minggu sebelum kawin ya???? sape yang tau meh la kongsi dgn fia ya...sesiapa yang sudi nak datang majlis fia nanti bagi email ya...sekarang fia tgh nak plan tag kad kawin kat fb ..tu pun salah satu menjimatkan kad kawin..ahahahha (gelak nakal)




nie sampul surat saya yang tertera nama saya dan en.tunang
simple and nice (F.O.C katakan)

14 comments:

mizz sue said...

cantik nye..jemput su tak..hihi

Nora a.k.a Aira said...

cantik fia . nora boleh datang tak? heheehe kalo boleh jemput yer

@ty_farEd said...

sonok kan ade kad kawen sendiri..!! sangat cantik kot..!! nak datang jugak..tapi ade kenduri bertandang waktu tu...uhh... apepon..besh besh... kad kawen dah siap.... :)

Hana said...

waa.. sudah siap kd poket awak :) sy punya.. harap2 siap minggu depan.. mama dh warning nak bg raye ni.. aduh..

Reen Tart Nenas said...

2/3 minggu sebelum pun ok kot nak bagi kad kawen tu :) best nyer dh siap...

fia said...

mizz sue : jemput la datang ya..amacam plan kita nak jumpa kat alamanda...

nora : nanti bg email ya..

@TY : mmg seronok + gementar..its ok dear..

hana : insyallah mesti siap punya

reen : haah kan..bagi 3 minggu sebelum lah...

-nurul farihah- said...

fia..beshnye kad dah siap..x nak bg nurul 1 ke..i like purple~hehe..

Nora a.k.a Aira said...

dear, my email : anzcis@yahoo.com

fia said...

farihah : bg email ya

fia said...

nora : ok i get ur email

masmOna said...

fia, baru perasan u pun b2b kuantan huhu. i nak datang jugak leh? hik. kalau dijemput lah. dah dekat sgt dah tu dgn rumah mas =)

masmOna said...

fia, baru perasan u pun b2b kuantan huhu. i nak datang jugak leh? hik. kalau dijemput lah. dah dekat sgt dah tu dgn rumah mas =)

fia said...

masmona : nt bg email ya

fia said...

kawan-kawan harap maaf fia terdelete email dan alamat yng bagi..so boleh tak bagi balik alamat dan email untuk fia pos kad kawin...sorry ek hehehe