Ting..Ting...

Tuesday, September 28, 2010

Lagi 3 Hari..


Salam semua...

nie last post before wedding fia mayby..
petang nie dah OTW balik kuantan...
pasti perjalanan amat memenatkan
hari nie satu hari fia habiskan kerja,,
fail banyak nya masuk coz fia kata pada anak buah ..
"lepas lunch tak nak fail"
hbs diorang pulung sblm lunch aduhai....


petang tadi fia berjumpa dengan kak durra dari artchetak.blogspot.com...
coz fia order tag TQ
kak durra hantar ke ofc lagi..tq so much dan hasilnya sangat cantik..
nanti fia upload pic tag tq ...pada kawan-kawan blogger fia sekali lagi jemput ke majlis fia ya
majlis fia simple je.. what i story itulah kenyataan nya..
dan jangan lah expect tinggi sangat ya hehehe..
coz setiap bride to be ingin kan majlis yang indah seperti dalam impiannya yang dari kecil...
kita boleh laksanakannya tetapi jika ade sesuatu yang tidak dapat ditunaikan
jangan lah sedih dan jaganlah gusar kerana di sebaliknya itu ade keindahan lain
dan belajar redha dengan ape yang berlaku.. fia selalu ingat kan diri


" saya bukan lah seorang yang perfect girl so jgn lah terlalu inginkan semua perkara perfect" 



Sampai di sini sahaja celoteh fia...
salam sayang untuk semua.. love u all.....


5 comments:

Khumaera Ismail said...

selamat peranten baru..
moga berjalan lancar.. =)

fia said...

khumaera : tq dear hope semua berjalan lancar.. amin

elle's laaa~ said...

slamat pengantin baru fia !! =)

fia said...

elle : tq ya.. tak lama lagi awak pulak ya..

yUmIe said...

Fia, Congrats!!hope everything will going smoothly=)
Bersederhana itu pentingkn..so berpuas ht dgn ape yg kte dh buat..hihi