Ting..Ting...

Monday, September 6, 2010

I pRESEnt mY BridesMaid....Drum..Drum....Drum

Selamat Hari Isnin
hari pertama setiap minggu
dan hari pertama kita mula kerja
so marilah kita bekerja dengan ikhlas dan gembira



Kali nie fia nak present My Bridesmaid
tada...tada..tada...
semuanya 8 orang gadis2 yang ayu dan single lagi
wah ramai nya ????





Al-Kisah
8 orang girl nie sebenarnya adik2 junior dan 1 orang roomate mase belajar di polisas..
masa tu sy jadi ketua blok, sy dan adik-adik yang 7 orang nie duk satu floor dengan fia
so kami makin lama makin rapat , and u all nak tau diorang nie ade nama club tau


KONGRES 8
(mean 8 org ahli)


 
fia and my roomate "ika" sebagai pemudahcara je lah, if ade ape2 masalah dari segi study dan personal,
mereka kan adik-adik so perlukan seseorang utk bagi nasihat lagi-lagi duduk jauh dari family..
hubungan dengan diorang tak pernah terputus sebab walau jauh di mata dekat di hati..




Mula-mula fia just tanya diorang nak tak jadi bridesmaid ..alah pegang-pegang hantaran and tolong ape-ape yang patut..diorang terus setuju dan lagi best siap buat baju same tanpa sponcer dari fia..wing..wing...fia just sediakan tempat tinggal untuk diorang
alamaknya gamat lah majlis fia
maklum lah mereka semua nie kecoh lagi2 klu main lawan bercakap sesame mereka hehehe..
tapi itulah yang best kemeriahan..
fia harap semua nya berjalan lancar..tinggal beberapa hari je lagi...





dari kiri belakang : yuni, yana, ika, gee jepun,
dari kiri depan : nad,gee wiper, hajar, fia, huda


masa nie semua kurus-kurus comel-comel belaka...
love u all
muah..muah..muah...


7 comments:

Nora a.k.a Aira said...

beshnya fia. 8 orang tu =) all the besh dear =)kirim salam dorg hik3

fia said...

nora : haah, ramaikan nora..ala - ala bridesmaid la hehehe...ok

mizz sue said...

DALAM RAMAI2 SU INGAT MUKA AKAK JER..HIHI

fia said...

sue : ingat muka akak je ..mase nie akak kecik sekaranf dah triple saiz tu hahaha...

Reen Tart Nenas said...

bestnyer ramai bridemaids. kwn2 saye seme dah kawen. so susah sket la...

iedayah said...

beshnye fia..8 org bridesmaid u..membe2 i mostly da kawen dlu dr i ..pyah sgguh nk cari bridesmaid..hihi

fia said...

reen & iedayah : haah fia mula2 tak de plan pun but diorang sudi so invite diorang... penyeri majlis hehehe