Ting..Ting...

Friday, September 3, 2010

Honeymoon Comfirm ! ! ! ! ! !

Tadi En.Tunang call ring..ring telefon berbunyi suruh tgk satu laman web nie...Wah..cantiknya view dia ..Sebenarnya pasal honeymoon nie fia dan en. tunang dah berbincang dari bulan lepas dan dah decide ke negeri di bawah bayu..
 sarawak @ sabah
(tu kawan-kawan teka la ye heheheh..)

Pakej dia kira berpatutan sebab rasenya kami inginkan percutian yang menenagkan  jauh dari kesibukan kota...kami akan pergi honeymoon selepas 3 hari majlis kawin dibelah fia coz cuti fia tak banyak dan en. tunang tak boleh cuti lamakerana tuntutan kerja dan study dia so cuti kawin merangkap sekali cuti honeymoon (2 in 1) . Oleh sebab tu jugak la fia buat preparation awal2 semua supaya senang..belah sambut menantu pun en. tunang buat mcm tu dan guna khidmat catering supaya family tak penat...sebab klu boleh nak semua happy bukan kepenatan...betul tak..



suke design bedroom nie



chalet di kaki bukit..mesti sejuk kan..fia plan nak ke honeymoon di pantai tapi kat semenanjung pun dah selalu pergi pantai so kita tukar arah sikit....lagi pun pakej nie dibiayai oleh MyUcuk..saya just tong-tong sikit je...hope this place tak full book lagi...


pemandangan yang sejuk mata memandang...
tak sabar nak pergi...

15 comments:

elle's laaa~ said...

uwahhh fia .. best nyer !!! nati balik dari honeymun jgn lupe buah tgn yew ,, hihihi ... btw , hopely u r enjoy thre yaa ! =0

Reen Tart Nenas said...

wah best nyer... :) kalau dah di bawah bayu, of course la sabah :) best2, saye pun suke pegi sabah :) suke shopping... hehehe

Khumaera Ismail said...

bestnye..nk ikut~ haha..pgantin basi nie menyibuk aje ea.. ;)
have a safe journey & enjoy ur holiday..

Pansy Princess said...

canteknye tempat. mesti x sbr nk gi sane kan? :)

fia said...

elle : insyallah pia pun harap enjoy di sana...

reen : sana barang murah ke...

khumaera : hai mis nice meet u..tq dear ya.. nice blog u..

Sha said...

wow best2

mizz sue said...

wow..bestnye..su suke tempat sejuk2..hihi..xpikir pun lg

Nora a.k.a Aira said...

borneo !! i love hehe rindu pulak membe2 kat sana. nora tengah cuak juga ni tgh tunggu posting, takut dapat borneo hehe

fia said...

pansy : nice meet u.. tak sabar jugak la

sha : jom lah kita

Sya Sakura said...

bestnye pg sabah!! wajib kene makan seafood sedap tau! hehe :)

kay kamal said...

omai i TAK PERNAH jejak sabah n sarawak.. one day must go

sharifuddin N shakina said...

waaa..jelesnyeee..

tapi tengok gambar pun da rasa nyaman & sejuk!

fia said...

sya : wah pengemar seafood ya..fia elegi huhuhu..

kay : jum lah kita ke sabah ya

syakina : itulah kan mcm best je kat sana ..fia pun tak pernah sampai lagi nie..

iedayah said...

jauh dr kesibukan kota..it will be honeymoon yg romantik skli..=)

fia said...

IEDAYAH : haah , mmg nak lari dr kesibukan kota