Ting..Ting...

Monday, August 16, 2010

24 + 1 = 25 hohoho

salam ramadhan semua..
bila dah petang nie fikiran mesti pikir nak bebuka ape ya hari nie..fia rase nak makan ayam goreng je..nyum..nyum....Pagi nie fia bangun dengan mood yang happy sangat coz today is my birthday ..yepi..yepi..alahai dah  25 tahun  umur saya tapi rase banyak lagi ilmu yang takde dalam dada....Birthday tahun nie...last  celebrate sebagai single person nanti dah tukar status hehehe....





Sampai je kat ofc de bdk ofc kate muka berseri...tu rase ayat bodek kut sebab klu nak ngorat dah tak ade peluang hehehe.......sebenarnya fia teringat mama fia yang berada nun jauh di kauntan..fia teringat betapa besarnya pengorbanan mama fia melahirkan fia dan membesarkan....sehingga fia mampu berdiri sendir dan mengharungi hidup....she very strong women..know i feel very miss her...nanti balik kuantan nak hug mama lama2....




At now ,my plan nak celebrate hujung minggu nie coz plan nak balik kuantan dulu and celebrate dengan mama coz my mum birthday 13 Ogos so sambut same2 lagi seronok kan....Fia harap pada tahun nie fia lebih matang, kuat menghadapi cabaran mendatang dan majlis perkahwinan fia berjalan lancar dan di redhai amin....

nak hadiah ape ya..kena ready tau..klu My Ucuk tanya leh jawab terus hahaha(nakal kan saya)

9 comments:

alawiah raji said...

dah tua...welcome the club...:-p

fia said...

alawiyah : mane tua la still sweet la..tak mboh joint club tu lagi hehehe..jgn mare

Sha said...

hepi besday!

fia said...

sha : tq dear...

iedayah said...

even da terlambat..nk wish gk..eppy belated bday dear..=)

@ty_farEd said...

hepi besday to u.....hepi besday to u.....hepi besday to fia... hepi besday to uuuuuuuuu....*nyanyian khas i tuk u... :p ~anyway.. doa i..semoge u sentiase dilimpahkan rahmat berkat darinye agar kebahagian tu berpanjangan selamanyer..aminn.... :)

fia said...

eidayah : tq ya frenz...muah..muah...

aty : wah siap nyanyi nie yang cayang aty nie...lcayang la aty..muah..muah...

mizz sue said...

happy belated besday!

fia said...

mizz sue..tq dear..selamat berbuka ya...