Ting..Ting...

Friday, August 20, 2010

Majlis Sambut Menantu

Kompang Dipalu Pengantin Malu....
la..la.la la....
teringat MyUcuk nyanyi hari tu...tibe2 je mase drive..dalam hati suka dengar tapi bedebar so senyum
ala-ala sweet





Rasenya N3 majlis sambut menantu .... tak pernah buat rasenya sebab tak tau nak cita ape hehehe...sy tak berapa joint perbincangan belah lelaki sb mama ade pesan ..." kita jgn campur sangat nanti takut org tak suka " (mesti mama takut sy ckp nak itu dan nak ini) mayby mereka sudah ade plan untuk sambut menantu...betul tak girl....cuma berhati-hati.....




Tetapi tentang colour baju, pelamin, sy berbincang dengan My Ucuk  untuk dapatkan kata sepakat....theme sambut menantu dah lama pilih cuma tak post je hehehe..jgn mare.....My theme is .....

Green + Krim .

...nice and sweet to mee..sb rase tenang warna tooo.....Mama pernah de cakap dulu yang mama kawin pakai warna hijau pucuk klu akak pakai mesti cantik..(sy tak pilih warna tu sebab suka Grey + Purple) tub..tub.. My Ucuk yang pilih so termakbul jugak la mama nak tgk sy pakai warna hijau heheheh....


so sweet....



















2 comments:

ElyaElmo said...

cantikk ijau krim tu..jarang org buat..:

fia said...

elya" salam dan selamat berpuasa...itulah kan jarang org buat hope...semua berjalan lancar nice meet u....