Ting..Ting...

Wednesday, August 11, 2010

GA Kelly's Life

Hai B2B...





Pagi-Pagi buka blog cik alawiyah...dia nie mmg rajin masuk contest...dan dah ade yang menang....acctually she my budak ofc !!!!! um budak ke hehehe.......Saya tertarik dengan contest nie coz apron sangat-sangat cantik...dan comel sangat sesuai dengan fia yang suka benda tomei-tomei nie....


Sape yang minat jomlah joint mane tau boleh menang kan..boleh kita masak kepada bakal suami guna apron nie..alamak berangan lak fia nie heheheh....





Cik Kelly kate Ada 10 apron set ( yellow ) untuk dimenangi tapi yang apron pink tu dia punya..baru je berangan nak yang pink tu hehehe.....Syarat-syarat dia seperti dibawah.......So sape yang minat ape tunggu lagi..moh lah kita ye....hihihihi



Syarat2 nya mudah sahaja : -

Buat N3 mengenai GA ni kat blog masing2

Link kan blog Kelly's Life

Letak komen kat N3 ni

Mestilah follower kat blog Kelly's Life

Terbuka kepada semua follower Kelly's Life kat Malaysia je

2 comments:

PurPLe LaDy AiFA said...

comey nye.. smlm br je my husband complain kte kat rumh kami xde apron.. i plak kte, x perlu lh apron2.. arini bc lk entri psl apron nie.. mmg petanda lh agaknye...

fia said...

aifa : selamat berpuasa aifa...wah dah start masal untuk husband ya...apron nie mmg comel kan..aifa masuk lah contest nie ..mana tau menang kan...wing..wing..