Ting..Ting...

Saturday, August 21, 2010

Wing Wing Lantern.....

Mase tgk blog B2B.. ade tengok satu wedding yang menggunakan lantern sebagai perhiasan ..sekali pandang dah jatuh hati huhuu....so saya pun cari2 sesiapa yang menjual lantern nie and terjumpa blog nie ohheproposed..apa lagi call owner blog...nama dia Cik Jaja...so saya bertanya beberapa soalan so dia sungguh baik melayan saya...dia memberitahu setiap lantern ade saiz tersendiri iaitu :

15 inci diameter = RM 16
10 inci diameter = RM 12
5 inci diameter = RM 7

*semua harga diatas untuk dijual if nak sewa pun boleh harga lain *

Lantern boleh menaikkan suasana majlis dengan warna-warna yang ceria
latern selalunya sesuai dipasang pada waktu malam sb cahayanya lebih naik..tapi klu pakai siang pun no problem..still look nice..Sy de bertanya pada Cik Jaja if khemah ada 6 kena pasang berapa setiap khemas and she said just pasang 1 lantern setiap side pun dan memadai...
wah bagus kan hehehe...


from kerja kahwin blogspot.com



wah colourful sesuai untuk birthday party....







PURPLE i like !!!!!!!!!!!!!!!!



cantikan....sape suka angkat tangan....



ala-ala Jepun lak...




cantikkan permandangan pada waktu malam







lantern di sisi khemah...

4 comments:

Hana said...

fia..ini harga yang die jual ke? ok jugak kan.. kat mane lagi boleh dpt ek.. mahu juga guna untuk hiasan luar rumah untuk malam nikah.. :)

fia said...

hana : haah nie harga di jual kalu nak sewa harga lain dia kate klu beli banyak hg kurang sikit...mmg cantik

Hana said...

thanx fia :)

fia said...

same2 hana..sharing is caring