Ting..Ting...

Friday, August 27, 2010

Berbuka Puasa AT Teja@Weatland

Salam dear....ape khabar semua..hope semua sihat selalu to b2b kena jaga kesihatan ya..
(berpesan utk diri sendiri juga)
semalam ofc sy de buat jamuan berbuka puasa..yang arrange geng2 zon sy tapi we open utk sape2 yang joint...So seramai 15 org yang joint yang lain semua "engak boleh joint dong" ..ayayai.....tapi still diteruskan event nie...Saya sampai lambat coz balik umah dulu..yang lain dlm kul 6.30 dah bergerak beramai-ramai ke sana...sy sampai dalam kul 7.00 (heheh jangan mare)




Menu berbuka ala-ala kampung...banyak jugak juadah dia...tapi bila kira mcm tak sampai 30 menu hehehe...ala yang ade pun dah tak termakan..but yang fia suka view dia mmg cantik dapat tgk matahari terbenam...dah suasana tak crowded so rase selesa nak makan....


Adik Manis yang single mingle lagi....


hosni & juplani



Cantikan permandangan di belakang tu... yang pic dibawahnya  pulak 3 cowok yang gantang-gantang.. ..ups MyUcuk pun ade hehehe......
(yang tengah tu..abis la klu dia tahu sy letak pic dia )




Berkumandangnya azan...kami bersama2 menadah tangan dan membaca doa makan .... Apa lagi serang heheheh..semalam banyak jugak sy makan  sb rase hungry yang teramat...My Ucuk pun joint jugak coz dia takde kelas so ajak lah berbuka dengan kwn2 ofc (MyUcuk rajin jugak joint event group zon saya if dia free so tak perlu segan2 dah)


Selamat berbuka kawan-kawan


penjaga baby adam  tak bertauliah..saie man...



cik siti yang tgh selera...first round he..he...


me & kak zila...


ish ish bercakap sampai tangan terangkat ya...sabar je lah korang nie...
nampak je sikit yang datang tapi cukup untuk mengamatkan suasana


nice view


Alhamdulilah semua berjalan lancar tapi saya menyusul balik awal sb ade tempat lain nak di tujui..klu nak tau tunggu N3 lepas nie ya..hehehe...Kawan-kawan lain still stay untuk membaloikan ape yang mereka bayar..tak tau lah berapa plate diorg makan hehehe..but its ok owner dia pun kata jangan balik awal..makan lah lagi heheheh.....Owner dia pun dah kenal sy sebab selalu call untuk comfirm berapa org datang..malu jugak kikiki...


JoM LAYAN pIC YA..










7 comments:

alawiah raji said...

pic saya muka buruk muahahahah

fia said...

alawiyah : alah muka tgh lapar..relax la...

Nora a.k.a Aira said...

wwwahhhhhhhh bestnya berbuka reramai =)

YuNa said...

hehehe... kalau nak buka kat sini kene book duluke.. or boleh trus datang ek??

fia said...

nora: mmg seronok berbuka ramai..tak kisah dimana kita berbuka tapi feel tu yang best..

yuna : haah kena book dulu nie no fon dia "along - 012-2496765"

sk said...

hye fia,

slmt berkenalan.. :)

nak tanya, berapa ringgit eh buka puasa kat sini. menu dia tu menarik jugak.. ;)

fia said...

sk : salam berkenalan dan selamat berpuasa frenz..pakej dia 29.90 untuk dewasa & 19.90 utk kanak2..menu ada 30 jenis tapi berubah..kena comfirm dengan owner