Ting..Ting...

Wednesday, August 18, 2010

kAD kAWIN kU Rr cOMFiRm TOdAy !!!!!!!

Yepi...Yepi...Yepi





N3 before nie KLIK SINI saya de cita pasal pencarian kad kawin saya
Alhamdulilah sabtu lepas sy dah jumpa tempat yang nak tempah....
nak tahu tak kat mana ??????
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
LH Creative


Mesti semua tau la pasal kedai nie sebab mmg famous pun..belik
 Majalah Pengantin ade...belek Majalah Ratu Sehari Ada...
Kat Expo Pameran pengantin mmg sah la adakan....
Sebenarnya saya nak ke kajang first plan tapi  MyUcuk tukar plan ke KL
dulu baru patah ke Kajang....


 
Sampai kat kedai LH mmg ramai org lagi2 hari cutikan ...dalam hati berbisik
(ramainya org nak kawin tahun nie hehehe)...
sampai girl kat situ pun tak sempat nak layan...Saya pun mulakan pencarian kad kawin impian ......
but susah la kan nak cari mcm tu..LH boleh buat tapi caj mahal la dlm RM 1.++  tau..alamak mahalnya nak order 500 pcs..ayayai...tgh2 belek2 jumpa la satu design nie..kira nice la..
not to simple and not to expensive...




Saya pilih  kad poket...sb design dia baru lagi dan kertas dia kira tebal la jugak...and ade
stamping (no charge) + envelope (no charge  too)
yepi..safe cost fia kan...My Ucuk layan je..sb bagi dia asal ade kat undangan its ok ..
tak perlu nak over2 sangat dekat kad kawin nie...
Biasalah MyUcuk kan lahir bulan Oktober..
person yang lahir bulan nie mmg cool and simple...



poket mcm nie..tapi design n colour berbeza....




So lepas pilih kad..
perbincangan bermula dari pasal tarikh wedding, peta, dan payment everything puas hati...


SUKSES !!!!!!!!!


And to day my designer call Ayu (seayu org nya) call untuk tgk draf ...
pukul 12 tgh hari saya sampai untuk tgk draf..
semua nya OK...half payment dibuat dan selebihnya selepas kad siap.....



BERITA BAIK !!!!!!!!! 



sebelum raya saya akan dapat kad kawin..
wah cepatnya..pantas betul...ini bermaksud sebelum raya saya dah dapat kad kawin..wing..wing...



p/s = to blogger frenz yang nak kat jemputan boleh email saya ya..jemput semua datang...


11 comments:

alawiah raji said...

happy nya bos nak kwin heheheh....tahniah

fia said...

alawiyah : hapy half part dah settle but ....bedebar nie nak tawin dengan ape yang kita borak tadi huhuhu...

dyn said...

berape ye harga kalo kad mcm tu? hope u don't mind utk kongsi..

Sya Sakura said...

bestnye dh setel one huge part of the wedding! hehe :)

fia said...

dyn : selamat pagi..sy dah YM awak..nice chat with u...

sya sakura : haah bab nie dah siap..y lain masih menunggu huhuhu

Hana said...

fia.. :) nice tak LH punye kad.. sy wat kad poket jugak tapi bukan dengan LH..

fia said...

hana : bagi sy LH OK fia punya design..banyak pilihan..wah same design kita ya...

mizz sue said...

wahh..Alhamdulillah...settle da 1 persiapan kawin kan

fia said...

mis sue : alhamdulilah..kadang2 ape yang kita pikir rumit..sebenarnya ia mudah...

@ty_farEd said...

memang sangat besh kan perasaan ade kad kawen sendiri..!! :)

fia said...

@ty: best..hihi..tapi klu pandai DIY lagi puas hati tau...